diumenge, 19 d’octubre de 2014

El curiós incident del gos a mitjanit

Aquesta temporada participo en l'obra 'El curiós incident del gos a mitjanit', que posarem en escena el proper divendres 24 a l'espai saleta. D'aquesta manera torno als escenaris (deixant de banda Pastorets) en una obra de temporada, ja que no en feia cap des del 2011 (Vent de Garbí i una mica de por) que també es va fer a l'espai Saleta.
El text que es representa està basat en un llibre escrit per Mark Haddon, que reflecteix, en primera persona, les vivències d'un nen, en Christopher, amb la síndrome d'Asperger, quan descobreix que han matat el gos de la seva veïna i decideix esbrinar qui ho va fer. Això el portarà a situacions complicades tant personals com familiars amb la seva visió particular de la vida i de tot el que l'envolta.
Amb una escenografia senzilla i molts efectes de llum, crec que aconseguirem viure tots plegats les experiències i emocions que experimentarà el protagonista durant tota l'obra. 
M'acompanyen en el repartiment: Sergio Campos, Lídia Rovira, Santi Clavell, Coral Consegal, Paquita de la oz, Encarna Hernàndez, Marc Romagosa, Carles Maicas, Montse Ciudad i Kevin Cortés. 
Val a dir que amb aquest grup de companys i sota la direcció d'en Pere Vàzquez, ens ho hem passat molt bé preparant l'obra, que espero que us agradi. 


Fitxa Tècnica

EL CURIÓS INCIDENT DEL GOS A MITJANIT

24, 25 i 26 d’octubre
1 i 2 de novembre
Basada en la novel•la de Mark Haddon
Direcció: Pere Vàzquez

ESPAI SALETA DEL CENTRE CATÒLIC

En Christopher és un noi de 15 anys, molt intel·ligent però que pateix un lleu autisme. Té uns grans coneixements  de  matemàtiques,  però  sap  molt poques coses sobre les persones. Li agrada el color vermell i té memòria fotogràfica, però mai ha anat sol més enllà de la botiga de la cantonada.

Quan descobreix que algú ha matat el gos de la seva veïna, comença una investigació com si fos Sherlock Holmes. La recerca d’en Christopher per intentar resoldre  aquest  misteri  qüestionarà  ben  aviat  el sentit comú i el comportament de tots els adults que l’envolten.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada