dissabte, 13 de febrer del 2016

Comencen els actes del Centenari dels Pastorets de Mataró


 
Ara que tot just acabem d’abaixar el teló de la temporada100, comencen els actes del Centenari dels Pastorets de Mataró #100PastoretsMataro amb la Gala d’Inauguració d’avui 13 de febrer.
Porto ja més de 45 anys vinculat a la secció Teatral Sala Cabanyes, on no he fallat mai a les representacions d’aquests Pastorets que se’ns han fet grans però que encara tenen molta corda per anar endavant.
No sé que deuria pensar el meu avi quan corria per les antigues dependències del Centre Catòlic i anaven a estrenar aquell llunyà 1916 la primera representació. Ell avui no hi serà present, però hi serem la seva família, fills, nets i besnéts. Quatre generacions vinculades al Centre Catòlic i als Pastorets.
De fet comptant tots els de la nostra família vinculats durant aquests anys als Pastorets me’n surten 26. Una bona colla.
Seran uns dies per gaudir i sobretot per agrair a la gent que va saber escollir un text esplèndid i a la gent que el va anar mantenint a la Saleta i des del 1933 al teatre actual fins avui. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada