diumenge, 7 d’abril del 2024

En record de Vicenç Josep Nebot i Centelles

El tiet quan va fer 77 anys


Aquesta Setmana Santa, el dia 27 de març, ens ha deixat als 78 anys, Vicenç Josep Nebot i Centelles, germà de la meva mare i per a mi i els meus germans “el tiet Vicenç”. 

Nascut a la Vall d’Uixò, al cap de pocs mesos tota la seva família va venir a Mataró gràcies a una plaça de practicant que va ocupar el seu pare, l’avi Vicens. Per tant, tota la família es va desplaçar a Mataró: l’avi Vicens, la iaia Maria, la tieta Maruja, la meva mare Maria Llum i el tiet Vicens, que era el menut de tots tres. 

Els tres germans, d'esquerra a dreta: Maria Llum (la meva mare), el tiet Vicenç i la tieta Maruja

Amb els anys va conèixer a la Glòria Masgoret, en el que va ser un amor a primera vista, i van tenir tres fills: l’Hèctor, en Raül i la Marina. 

El dia del seu casament. D'esquerra a dreta: Jaume Romagosa, Maria Llum Nebot, Jordi Romagosa i Berga, Marta Romagosa, Lídia Segura, Maruja Nebot, Jordi Romagosa i Nebot, Vicenç Nebot, Eugeni Masgoret, Glòria Magoret i Jesús Segura.

Enginyer de professió, era una persona d’ample cultura a qui l’hi agradava molt llegir i també li agradava la música, sobretot el piano. També va cultivar altres aficions com la caça, el submarinisme i el col·leccionisme.  

La família va viure molts anys a Mataró, però també va viure a l’Albi i al Bruc, on darrerament tenia la seva residència.

Els tiets Vicenç Nebot i Glòria Masgoret

No havíem tingut gaire contacte des de feia molts anys, però la seva partida de forma sobtada ens deixa a tots una sensació trista de buidor. 

El dissabte 30 es va fer la cerimònia laica de comiat al Tanatori de Martorell i va ser enterrat a l’Albi.

Esposa, fills, netes i tots els seus familiars, el trobarem a faltar.


Descansa en pau tiet.

 

Jordi Romagosa i Nebot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada