dissabte, 6 de juliol del 2013

Vuit anys d'EGB


Ara fa uns dies, vaig escriure sobre el fet d’haver celebrat els 50 anys. Bé, com és lògic no he estat l’única persona que els ha celebrat (només faltaria). Precisament aquest vespre tindré el plaer de retrobar-me amb un petit grup que també els tenen o els hi falta poc per a fer-los. Però a més a més de compartir dates de naixement properes, hem compartit un grapat d’anys anant a l’escola junts.
Com podeu veure en les fotografies adjuntes, hem compartit cursos acadèmics a l’escola Valldemia, en aquell itinerari que abans es deia EGB.
He posat per ordre les fotos de grup del curs on jo estava des de primer a vuitè d’EGB. No hi ha foto de grup de 4rt d’EGB ja que aquell any ens la van fer individual.

Podeu veure les fotos aquí

Han estat vuit anys durant els que van passar moltes coses. Per exemple a 1r, 2n i 3r sols érem una línia. L’any de 4rt d’EGB, Valldemia va acollir a tots els alumnes de Sant Josep i es van ampliar les línies a tres per a tots els cursos.
Més coses. Vam poder viure els anys en que hi havia alumnes interns, que es quedaven a dormir a l’escola tota la setmana, fins que va desaparèixer l’internat. També vam veure com desapareixia el jardí del davant de l’escola per a fer el poliesportiu, on cada matí es feien un munt de files d’alumnes i competicions esportives quan tocava.
Vam viure els anys en que anàvem a la piscina del Parc i les competicions esportives entre cursos els dissabtes pel matí. També vam viure el fet d’anar el dissabte el matí a l’escola a fer manualitats, això quan érem més petits.
Bé, tot un seguit de coses que segurament recordarem avui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada