diumenge, 21 de juliol del 2013

Diada Castellera a Mataró 2013

Avui diumenge, diada castellera a Mataró.
Els Capgrossos de Mataró, juntament amb els Castellers de Vilafranca i els Minyons de Terrassa, ens han ofert tot el que es pot esperar d’una diada castellera d’aquestes característiques.
Com que jo no són un entès en la matèria, no puc valorar l’actuació de cadascuna de les colles. Simplement puc dir que han fet tot el que han pogut per a donar relleu a aquest acte, que ho han fet molt bé i hem vist construccions de mèrit.
La plaça de Santa Anna estava a vessar de gent tot i la calor que feia.
Com que volia fer algunes fotografies m’he anat movent per la plaça fins arribar al bell mig de la colla de Mataró i dels de Vilafranca i allà he fet la majoria de les fotos que us adjunto. Tot un risc estar allà al mig. Un dels de Mataró s’ha fet una dutxa particular i una mica més i em deixa la màquina de fotos ben xopa. Que no els hi va bé l’aigua a aquests estris! També per allà corrien els de m1tv i els de TV3 amb els seus trastos i cables passant per allà com si res.

Podeu veure les fotografies aquí.

He pogut fer algunes xerrades amb els coneguts que tinc a la colla de Mataró i he gaudit, com tots els que estàvem a la plaça, d’una diada magnífica.  
És el que tenen els castells, arrosseguen a molta gent. I que duri.

.

1 comentari: